FAQ - veel gestelde vragen

Hieronder een aantal veel gestelde vragen met antwoorden:

 

* De maat die ik graag zou bestellen staat niet de in webwinkel. Kan ik deze maat toch bestellen?

​Staat de juiste maat er niet bij dan kun je telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Vaak zijn afwijkende maten mogelijk.

* Maken jullie de meubels zelf?

​Ja alle meubels worden door ons zelf gemaakt. Het voordeel hiervan is dat bijna alles op maat kan worden aangepast. Je krijgt een Hollandsch fabrikaat met de daarbij behoordende hoge kwaliteit.

* Kunnen de meubels zowel binnen als buiten worden gebruikt?

​We behandelen de meubels standaard voor binnen gebruik (tenzij er vermeld staat buitenmeubels) Wil je de meubels buiten gebruiken dan moet je dit voor het bestellen aan ons melden. In overleg kunnen we de meubels dan behandelen voor buiten gebruik.

* Als er bij de levertijd 2 weken staat heb ik de meubels dan ook binnen 2 weken in huis?

De levertijd gaat in zodra de (aan) betaling bij ons is bijgeschreven. De levertijd is gebaseerd op de tijd bij het zelf ophalen van de meubels bij ons in Beuningen. Kies je ervoor om de meubels te laten bezorgen dan kan het voorkomen dat de levertijd afwijkt.

* Bij het bezorgen brengen jullie de meubels dan ook naar binnen? 

​De chauffeur helpt niet mee met het naar binnen brengen van de meubels. We komen de meubels alleen afgeven buiten op de stoep of tot waar we met de auto kunnen komen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het naar binnen brengen / op zijn plaats zetten van de meubels. 

Kan ik zelf een bezorgdatum en tijdstip kiezen?

​We zijn geen pakkerdienst of vervoersbedrijf.

Wij rijden enkele keer per week door Nederland. Tijdens het afspreken van de data proberen we rekening te houden met de gewenste data maar dit kunnen we nooit garanderen. Wij kunnen voor 1 bestelling niet apart rijden. We zullen de bezorging dus altijd combineren. Het kan dus voorkomen dat je bij bezorging langer als de aangegeven levertijd op je bestelling moet wachten.

* Voelt het hout glad aan?

Al het hout wordt gladgeschuurd en behandeld met een was. (tenzij anders vermeld) Het hout voelt glad aan en kan gewoon met een vochtige doek worden afgenomen.

* Kan het hout van de tafels krimpen?

​We gebruiken gedroogde balken en planken voor de meubels zodat het werken van het hout beperkt blijft. Maar hout werkt altijd. Het kan voorkomen (zeker als het meubelstuk dichtbij de verwarming / kachel staat) dat het hout iets krimpt en dat er naden tussen de balken / planken ontstaan. Het hout zal als de kachel weer uit blijft weer iets uitzetten. Dit hoort bij echte houten meubels. 

Bij de meeste tafels wordt het hout aan de onderkant vastgeschroeft. Krijg je naden tussen het hout dan kun je het hout makkelijk los schroeven, tegen elkaar duwen en weer vast schroeven.

Wil je dit niet kies dan voor een tafel gemaakt uit 1 stuk. 

* Bij het staal heb je soms de keuze optie om het te laten behandelen met een transparante coating. Verandert de kleur van het staal met deze coating en waar is de coating voor?

De coating is kleurloos en zie je niet. Op alle foto's is het staal behandeld met een coating. Onbehandeld staal geeft af. Door het staal te behandelen met de coating geeft het staal niet meer af en kun je het gewoon schoonmaken met een vochtige doek.

* Als we een bestelde meubel niet mooi vinden kunnen we het dan retourneren en ons geld terug krijgen?

Alle meubels worden op bestelling op maat gemaakt. Omdat dit maatwerk is kunnen we deze  niet retour nemen. We hebben van alle meubels een voorbeeld staan ter bezichtiging in Beuningen. Besluit je een meubel ongezien op maat te laten maken /te bestellen dan ben je verplicht om deze af te nemen. Wij zullen nimmer overgaan op terugname van het op maat gemaakte meubelstuk en of teruggave van het betaalde bedrag.

Mocht je het meubel om welke reden ook niet in ontvangst willen/ kunnen nemen dan zullen wij nimmer overgaan tot teruggave van het betaalde bedrag / bezorgkosten. Dit geldt ook op alle showroommodellen. Laat je een showroommodel bezorgen dan ben je verplicht om deze af te nemen.

* Kunnen we de meubels vooraf bezichtigen?

We hebben geen echte showroom maar hebben wel een aantal meubels staan om te bezichtigen. We hebben geen vaste openingstijden dus je moet wel even van te voren een afspraak maken. 

 

Staat je vraag hier niet bij dan kun je telefonisch: 06 220 31 202 of per mail: WoodandSteel@outlook.com contact met ons opnemen.

© 2016 - 2024 TafelsEnzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel